Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeUbuboGịnị bụ ụzọ dị nso? Ihe ndị a na-ahụkarị maka ọnụ ụzọ ngwa ngwa

Gịnị bụ ụzọ dị nso? Ihe ndị a na-ahụkarị maka ọnụ ụzọ ngwa ngwa

2024-02-22
Gịnị bụ ụzọ dị nso? Ihe ndị a na-ahụkarị maka ọnụ ụzọ ngwa ngwa


Ọnụ ụzọ ọsọ

Ofdị ụzọ pụrụ iche nke emere ma na-arụ ọrụ imeghe ma mechie ngwa ngwa ma rụọ ọrụ nke ọma, na-ejikarị gburugburu ebe nrụọrụ, nchekwa na ịdị mma nke ihe. Ọnụ ụzọ ndị a na-achọkarị oghere dị mkpụmkpụ na oge mmechi iji nabata okporo ụzọ dị elu, na -ebelata mkpofu na mmezi.

Ihe ndị a na - ekwukarị na atụmatụ nke ọnụ ụzọ dị elu dịgasị iche dabere na onye nrụpụta na mkpa ngwa. Lee ụfọdụ ihe ndị dị elu ụzọ dị elu:

PVC (polyvinyly chloride) ákwà mgbochi: PVC sọọsọ bụ otu n'ime ihe ngwa ngwa ngwa ngwa. Ha na-enye mgbanwe, ịdịgide na nghọta na nghọta, na-eme ka ha dịrị mma maka ọtụtụ ụlọ ọrụ na ngwa azụmahịa. A na-ejikarị cvc sịrị na-ejikarị ụzọ ime ụlọ iji gbochie ikuku, ájá, ahụhụ, na ndị ọzọ na-anọghị n'èzí ịbanye n'ime ụlọ.

Polyester Slats: A na-eji slat slats dị ka ihe ọzọ na ụfọdụ ngwa. Ha nwere ike ịnwe oke eguzogide na ịdịte aka.

A na-ejikarị skwà mgbochi nke ọla: A na-ejikarị ngwa metal dị na ngwa ndị chọrọ nchekwa ka ukwuu na nkwụsị. A na-eme ụzọ ndị a site na aluminom, ígwè, ma ọ bụ igwe anaghị agba nchara, na-enye nchekwa nchekwa na ịdị ogologo.

Insukpuru: ụfọdụ ibo ụzọ dị elu na-abịa na mkpuchi, dị ka ụfụfụ polyurethane, iji nye mkpuchi ikuku na ụda iji nyere aka nọgide na-enwe ọnọdụ okpomọkụ.

A na-ejikarị slat roba: A na-ejikarị slat roba na ngwa ndị pụrụ iche dịka oke mmiri ma ọ bụ gburugburu a kara aka na-enyekwu ya na gburugburu.

A na-ejikarị akwa mkpuchi: A na-ejikarị iko iko na ngwa chọrọ nghọta na nlele ihe anya, dị ka ime ụlọ ịsa ahụ ma ọ bụ ụlọ nyocha.

Ngwa ngwa dị iche iche dị mma maka gburugburu dị iche iche na ihe achọrọ ngwa. Ndị na-emepụta ihe na-enyekarị usoro iche iche nhọrọ iji zute ihe ndị ahịa ndị ahịa, gụnyere nha, ụcha, ụcha, ihe, na njiri mara. Ndobe ngwa ngwa bụ ihe a na-ahụkarị na ụlọ ọrụ mmepụta ihe, na ngalaba azụmahịa na-enyekwa usoro dị mma, nke dị mma ma chebe ya.

High Speed Door

Nke gara aga: Ntinye usoro ntinye

Osote: Ọnụ ụzọ mpịachi

Home

Product

Whatsapp

Gbasara anyị

Nchoputa

Anyị ga-akpọtụrụ gị nso

Dejupụta ozi ndị ọzọ ka ọ nwee ike ịkpọtụrụ gị ngwa ngwa

Nkwupụta nzuzo: Nzuzo gị dị anyị ezigbo mkpa. Companylọ ọrụ anyị na-ekwe nkwa igosipụta ozi nkeonwe gị na mgbasa ozi ọ bụla na-egosi na ọ bụla e ji ikike doo.

Zipu